Hakusanamainonta (SEM) tuo välittömästi asiakkaita

Hakusanamainonta/hakukonemarkkinointi eli SEM (Search Engine Marketing) on järkevä tapa aloittaa nettimainonta, sillä saat välittömästi tuloksia tai liikennettä sivustollesi etkä joudu odottamaan kuukausia tuloksia kuten hakukoneoptimoinnissa.

On myös tutkittu, että valtaosa ostomoodissa olevista ihmisistä klikkaa mielummin mainoksia ja tästä syystä hakusanamainonnan tuottama liikenne saattaa olla huomattavasti orgaanista hakukoneliikennettä tuottavampaa (ja usein onkin).

Mitä hakukonemarkkinointi/hakusanamainonta on?

Hakusanamainonnalla tarkoitetaan hakukoneiden maksettuja hakutuloksia ja display -verkostoa jossa esimerkiksi Googlen Ads -mainokset näkyvät. Suomessa ei oikeastaan tarvitse muiden hakukoneiden mainontaa käyttää kuin Google Adsia ja Microsoftin Bing Adsiä.

Hakusanamainonta tarkoittaa hakukoneissa tehtäessä mainoksen kohdistamista avainsana-pohjaisesti triggerinä, eli kun käyttäjä etsii esimerkiksi tennis-mailaa “Tennis-maila” hakusanalla laukaisee se mainoksen.

Hakusanamainonnan etuna on kohdistettavuus niihin jotka etsivät tuotetta tai palvelua hyvinkin tarkasti. Tämä taas tarkoittaa yleensä huikealla konversiolla tapahtuvaa liikennettä.

Miltä Googlen hakusanamainokset voivat näyttää

Googlen mainoksia hakutuloksissa

Maksullisia hakutuloksia Googlessa

Google Shopping -mainoksia hakutuloksissa

Google Shopping Ads mainokset hakutuloksissa

Miltä Bing hakusanamainokset voivat näyttää

Maksettua mainontaa Bing-hakukoneessa.

Hakusanamainonnan ja hakukonemarkkinoinnin mittaaminen

Hakusanamainontaa kannattaa ehdottomasti mitata oikein määritetyn kävijäseurannan – Esimerkiksi Google Analyticsin kautta jolloin näet montako liidiä / kauppaa on kyseisellä hakusanalla syntynyt ja muuta tärkeää dataa sen optimoimiseksi.

Hakusanamainonnan optimointi

Hakusanamainonnan optimoimisella tarkoitetaan lyhyesti kävijäseurannan mukaan huonosti konversoivien hakusanojen pois sulkemista sekä mainosten ja laskeutumissivujen toiminnan tehostamista niin, että kauppaa / liidejä syntyy aiempaa halvemmalla.

Hakusanamainonnan konsultointi, koulutus, toteutus ja ulkoistus

Tarvitsetko ulkopuolista apua hakusanamainontaan? Autamme mielellämme kaikissa hakusanamainontaan liittyvissä koulutus-, konsultointi-, ulkoistus ja toteutustarpeissasi yritystäsi 15-vuoden kokemuksella hakusanamainonnasta. 

Olemme tehneet hakusanamainontaa lukuisille yrityksille ja olemme ensimmäisiä Google Adwords (nyk. Google Ads) sertifioituja osaajia Suomessa.

Hakusanamainonnan asiakkaitamme ovat / ovet olleet mm. DNA Welho, Suomen Terveysravinto, Nordic Padel (Padel Helsinki, Padel Vantaa, Padel Kotka, Padel Salo ja Padeltarvike.fi), EuroRC, Spinea, Raskone, Vaunula ja Odeal) vain muutamia mainitaksemme.

Lupaamme tehostaa hakukonemarkkinointianne pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla varmasti tuloksia tuottaen.

Linkkejä, resursseja ja oppaita hakusanamainontaan

Tähän olemme keränneet hyödyllisiä linkkejä, oppaita, työkaluja ja resursseja hakukonemainontaan.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

ONLINE LEADS FINLAND OY

[email protected]
+358 44 212 4436

Seuraa meitä SoMessa

Palkkaa meidät avuksesi - Täytä lomake ja ota yhteyttä!

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA MEISTÄ
Juha Söderholm on todennäköisesti Suomen paras hakukoneoptimointiin, hakusanamainontaan tai affiliate-markkinointiin liittyvissä ongelmissa tai asioissa.
Jarkko Forsberg Ostosraha.fi
Jarkko Forsberg
Ostosraha.fi
Olen oppinut tuntemaan Juhan yhtenä Suomen hakukoneoptimoinnin ja hakukonemarkkinonnin osaavimpana asiantuntijana. Fakta että hän elää niin kuin opettaa omassa affiliate-bisneksessään antaa hänelle kompetenssia ja arvokkaan mausteen.
Erik Floman Omena Hotellit
Erik Floman
Omena Hotellit
Juha on hyperaktiivinen SEO-asiantuntija jolla on todistetut tekniset taidot ja luovat työtavat. Olimme todella vakuuttuneita tuloksista joita saimme hakukoneoptimoinnin projekteista joita Juha teki yrityksellemme.
Olli Maksimainen Crassman
Olli Maksimainen
Crasman
JOITAKIN ASIAKKAITAMME
Open Padel
Horisontti Media
Omenakauppa.com
Odeal
Raskone
Vaunula

LIITY UUTISKIRJEESEEMME

Tilaa uusimmat Supermarkkinoinnin artikkelit sähköpostiisi ja tehosta markkinointiasi.