Markkinoinnin automaatio tehostaa markkinointiasi

Mikä on markkinoinnin automaatio?

Markkinoinnin automaatio on teknologia joka hallitsee markkinoinnin prosesseja ja monia eri tyyppisiä kampanjoita monien eri kanavien välillä automaattisesti.

Markkinoinnin automaation avulla yritys voi kohdistaa asiakkailleen automaattisia viestejä esimerkiksi sähköpostin, webin, SoMen, sisällön, tekstiviestien, push-viestien ja mainoskampanjoiden välillä. Toiminnot/kampanjat/viestit lähetetään automaattisesti määriteltyjen sääntöjen mukaan joita kutsutaan työnkuluksi (eng. workflow ). Työnkulkuja voidaan määritellä valmiilla malleilla (templateilla) joita räätälöidään tyhjästä tai niitä voidaan muokata kampanjan välissä parempien tulosten saavuttamiseksi.

Markkinointi- ja myynti käyttää markkinoinnin automaatiota verkossa toimivien kampanjoiden sekä myynnin automatisointiin jotta maksimoisivat tehokkuuden ja saavuttaisivat enemmän tuloksia. Kun markkinoinnin automaatiota käytetään toistuvien rutiinitehtävien hoitamiseen työntekijät voivat keskittyä vaativampiin ongelmiin ja inhimilliset rutiinityössä tapahtuvat virheet vähenevät.

Markkinoinnin automatisointi auttaa luomaan lisää liidejä, pitämään parempaa huolta niistä ja pisteyttämään ne tärkeyden mukaan sekä kampanjoiden ROI (investoinnin tuotto) mittaamisessa . Markkinoinnin automatisoinnin aika- ja kustannusten säästön vaikutus kasvaa mitä isommaksi ja monimutkaiseksi organisaatio kasvaa. Hyvät markkinoinnin automaation järjestelmät on suunniteltu skaalautumaan yrityksesi rinnalla.

Tarvitsetko konsultointia, koulutusta tai haluatko ulkoistaa markkinoinnin automaation

Autamme mielellämme yritystänne markkinoinnin automaation koulutuksen tai konsultoinnin suhteen. Voit myös ulkoistaa meille koko markkinoinnin automatisoinnin. Meillä on markkinoinnin automatisoimisesta yli 15-vuoden kokemus.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

ONLINE LEADS FINLAND OY

[email protected]
+358 44 212 4436

Seuraa meitä SoMessa

Palkkaa meidät avuksesi - Täytä lomake ja ota yhteyttä!

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA MEISTÄ
Juha Söderholm on todennäköisesti Suomen paras hakukoneoptimointiin, hakusanamainontaan tai affiliate-markkinointiin liittyvissä ongelmissa tai asioissa.
Jarkko Forsberg Ostosraha.fi
Jarkko Forsberg
Ostosraha.fi
Olen oppinut tuntemaan Juhan yhtenä Suomen hakukoneoptimoinnin ja hakukonemarkkinonnin osaavimpana asiantuntijana. Fakta että hän elää niin kuin opettaa omassa affiliate-bisneksessään antaa hänelle kompetenssia ja arvokkaan mausteen.
Erik Floman Omena Hotellit
Erik Floman
Omena Hotellit
Juha on hyperaktiivinen SEO-asiantuntija jolla on todistetut tekniset taidot ja luovat työtavat. Olimme todella vakuuttuneita tuloksista joita saimme hakukoneoptimoinnin projekteista joita Juha teki yrityksellemme.
Olli Maksimainen Crassman
Olli Maksimainen
Crasman
JOITAKIN ASIAKKAITAMME
Open Padel
Horisontti Media
Omenakauppa.com
Odeal
Raskone
Vaunula

LIITY UUTISKIRJEESEEMME

Tilaa uusimmat Supermarkkinoinnin artikkelit sähköpostiisi ja tehosta markkinointiasi.