Wordpress-opas: Parhaat teemat, pluginit ja hakukoneoptimointi

Ilmainen Wordpress on helposti laajennettava ja monipuolinen sisällönhallintajärjestelmä joka soveltuu kaikille

Wordpress avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä.
Avoimen lähdekoodin alunperin blogialustaksi kehitetty Wordpress-julkaisujärjestelmä eli tuttavallisemmin WP on kivunnut suosituimmaksi sisällönhallintajärjestelmäksi helppokäyttöisyyden, laajennettavuutensa ja hakukoneystävällisyytensä vuoksi.

Wordpress WooCommerce -verkkokauppa

Voit myös tehdä Wordpressistäsi helposti verkkokaupan ottamalla käyttöön WooCommerce-verkkokauppalisäosan.

Nopeimmat ja hakukoneystävällisimmät Wordpress-teemat

Kaksi teemaa on ylitse muiden kun valitaan nopeinta tai hakukoneystävällisintä Wordpress-teemaa: WP Astra ja Generate Press joista molemmista on saatavilla ilmainen sekä maksullinen premium-versio, WP Astrasta on lisäksi saatavilla agency-versio jonka voi whitelabeloida tehdessäsi asiakkaille sivustoja.

Parhaat Wordpressin visuaaliset rakentajat eli pagebuilderit

Suosituimmat pagebuilder eli visuaaliset sivujen rakentajat esimerkiksi laskeutumissivujen suunnitteluun ovat Elementor ja DIV.

Itse pidän enemmän Elementorista sen nykyaikaisuuden ja helppokäyttöisyyden takia. Suosittelenkin hankkimaan maksullisen Elementor Pro -version, voimme asentaa sen teille 20€ hintaan sivustollenne koska olemme hankkineet sen agency-lisenssin.

Wordpressin paras cache-plugin

Omien testieni mukaan ilmainen Litespeed Cache on tällä hetkellä paras cache-plugin ainakin Astra ja Generate Press -teemojen kanssa käytettynä. Olen myös käyttänyt maksullista WP Rockettia, jota voin suositella tämän lisäksi jos maksullisen version haluaa. Molemmat ovat erittäin nopeita ja hyviä välimuisti-plugineita.

Tämän lisäksi suosittelen Auto Optimize -pluginin käyttöä.

Wordpressin kuvien pakkaustyökalut

Olen testannut lukuisia ja tullut siihen johtopäätökseen että paras kuvien pakkaustyökalu -plugin on Shortpixel joka tekee myös WebP-versiot kuvista.

Wordpress CDN

Wordpressin CDN (Content Delivery Network) joka nopeuttaa sisällön lataamista kaikkialla maailmassa käytän yleensä ilmaista Cloudflarea tai maksullista huippunopeaa Stackpathia.

Wordpress SEO (hakukoneoptimointi) pluginit

Olen käyttänyt kaikkia Wordpressin SEO -plugineita ja tällä hetkellä ehdottomasti henkilökohtainen suosikkini on RankMath sen monipuolisuuden takia.

Wordpress verkkotunnuksen nimipalvelut (DNS)

Suosittelen Wordpressin verkkotunnuksen ja palvelimen nimipalveluina (DNS) käytettäväksi supernopeaa, monipuolista ja turvallista ilmaista Cloudflare DNS:ää.

Nopea hosting-palvelu Wordpress-optimoidusti

Hostaamme mielellään edullisesti Worpdress-optimoiduilla palvelimillamme Wordpress-sivustosi.

Niissä on käytössä uusin PHP-versio, NGINX, OP Cache, Redis ja Varnish. Olemme erikoistuneet Wordpressin nopeus- ja hakukoneoptimointiin siksi palvelimemme on viritetty juuri niiden käyttöön.

Varmista huipputulokset hakutuloksissa ja sivustosi nopea toiminta avullamme.

Kysy lisää hosting-ratkaisuista Wordpressille ja WooCommercelle [email protected] -sähköpostilla tai alla olevalla lomakkeella.

Wordpressin nopeuden testaus

Voit testata helposti Worpdress-sivustosi toiminnan nopeuden GTX Metrix -työkalulla.

Wordpress-konsultointi, opastus ja sivustojen rakentaminen

Autamme mielellään sinua kaikkiin Wordpressiin liittyvissä ongelmissa, koulutamme sinua tai rakennamme sivustosi Wordpressin päälle yli 10-vuoden kokemuksella.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

ONLINE LEADS FINLAND OY

[email protected]
+358 44 212 4436

Seuraa meitä SoMessa

Palkkaa meidät avuksesi - Täytä lomake ja ota yhteyttä!

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA MEISTÄ
Juha Söderholm on todennäköisesti Suomen paras hakukoneoptimointiin, hakusanamainontaan tai affiliate-markkinointiin liittyvissä ongelmissa tai asioissa.
Jarkko Forsberg Ostosraha.fi
Jarkko Forsberg
Ostosraha.fi
Olen oppinut tuntemaan Juhan yhtenä Suomen hakukoneoptimoinnin ja hakukonemarkkinonnin osaavimpana asiantuntijana. Fakta että hän elää niin kuin opettaa omassa affiliate-bisneksessään antaa hänelle kompetenssia ja arvokkaan mausteen.
Erik Floman Omena Hotellit
Erik Floman
Omena Hotellit
Juha on hyperaktiivinen SEO-asiantuntija jolla on todistetut tekniset taidot ja luovat työtavat. Olimme todella vakuuttuneita tuloksista joita saimme hakukoneoptimoinnin projekteista joita Juha teki yrityksellemme.
Olli Maksimainen Crassman
Olli Maksimainen
Crasman
JOITAKIN ASIAKKAITAMME
Open Padel
Horisontti Media
Omenakauppa.com
Odeal
Raskone
Vaunula

LIITY UUTISKIRJEESEEMME

Tilaa uusimmat Supermarkkinoinnin artikkelit sähköpostiisi ja tehosta markkinointiasi.