Julkaisujärjestelmä (CMS)

Hyvin toimiva, helposti laajennettava, integroitava ja hakukoneystävällisen julkaisujärjestelmän eli CMS:n (Content Managment System) tärkeyttä ei voi vähätellä markkinointiasi ja mainontaasi tukemaan.

Julkaisujärjestelmiä

Esittelemme tässä suosittuja, laajasti käytettyjä, tutkitusti hyvin toimivia, helposti laajennettavia ja hakukoneystävällisiä julkaisujärjestelmiä Supermarkkinointiin.

Kaikilla esittelyillä julkaisujärjestelmillä on laaja tuki ja useita kehittäjiä, joten ne ovat turvallinen valinta julkaisujärjestelmäksi kumppanista riippumatta eikä esimerkiksi julkaisujärjestelmäkumppanin konkurssi tai muut ongelmat aiheuta liiketoimintaasi ongelmia koska järjestelmiä kaupallisesti tukevia löytyy satoja yrityksiä.

Wordpress-julkaisujärjestelmä

Täysin ilmainen avoimen lähdekoodin Wordpress-julkaisujärjestelmä on varmasti maailman integroitavin, muunneltavin ja helpoin julkaisujärjestelmä käyttää. Tästä syystä se onkin varmasti maailman käytetyin tällä hetkellä.

Vaikka alunperin Wordpress on tehty blogialustaksi on se nykyään täysiverinen julkaisujärjestelmä ja voit valjastaa sen helposti myös verkkokaupaksi kytkemällä virallisen verkkokauppapuolen WooCommercenkäyttöön.

Siihen löytyy valtava määrä tukea, integrointeja, lisäominaisuuksia (plugineja) ja se toimii jo pakasta vedettynä oletusasetuksilla varsin hakukoneystävällisesti.

Henkilökohtaisesti Wordpress on oma suosikkini ja tämäkin sivusto on rakennettu Wordpressin päälle. Joskin jos rakennetaan hyvin monimutkaista ja raskasta sivustoa Drupal lienee parempi kehittäjien suosima HC-julkaisujärjestelmä.

Wordpress on ilmainen.

Wordpress-opas: Parhaat pluginit, hakukoneoptimointi ja teemat.

Tutustu Wordpressin viralliseen sivustoon ja lataa se täältä!

Drupal CMS -julkaisujärjestelmä

Drupal CMS julkaisujärjestelmä

Avoimen lähdekoodin Drupal on monimutkaisempaan ja raskaampaan käyttöön suunniteltu julkaisujärjestelmä joka vetoaa erityisesti kehittäjäystävälisyyydellään, tehokkuudellaan ja muokattavuudeltaan.

Suomessa mm. Ylen-sivustot on tehty Drupalilla.

Drupal CMS on ilmainen.

Tutustu Drupalin viralliseen sivustoon ja lataa se täältä!

Joomla! CMS -julkaisujärjestelmä

Joomla! avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä

Joomlan julkaisujärjestelmällä on myös oma vankka kannattajakuntansa vaikka omaan makuun se on hieman väliinputoaja ja kankea Wordpressiin sekä Drupaliin verrattuna.

Myös Joomla on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä.

Joomla on ilmainen.

Tutustu Joomlan suomenkieliseen sivustoon ja lataa se täältä!

Tarvitsetko konsultointia tai koulutusta julkaisujärjestelmiin liittyen?

Konsultoimme ja koulutamme sinua mielellään julkaisujärjestelmiin liittyen 15-vuoden kokemuksella erilaisista julkaisujärjestelmistä ja niiden valinnasta.

Oletko rakentamassa uutta sivustoa? Autamme sinua valitsemaan parhaan vaihtoehdon käyttötarkoituksiisi tai toteutamme Wordpress-pohjaiset sivustot edullisesti ja laadukkaasti!

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

ONLINE LEADS FINLAND OY

[email protected]
+358 44 212 4436

Seuraa meitä SoMessa

Palkkaa meidät avuksesi - Täytä lomake ja ota yhteyttä!

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA MEISTÄ
Juha Söderholm on todennäköisesti Suomen paras hakukoneoptimointiin, hakusanamainontaan tai affiliate-markkinointiin liittyvissä ongelmissa tai asioissa.
Jarkko Forsberg Ostosraha.fi
Jarkko Forsberg
Ostosraha.fi
Olen oppinut tuntemaan Juhan yhtenä Suomen hakukoneoptimoinnin ja hakukonemarkkinonnin osaavimpana asiantuntijana. Fakta että hän elää niin kuin opettaa omassa affiliate-bisneksessään antaa hänelle kompetenssia ja arvokkaan mausteen.
Erik Floman Omena Hotellit
Erik Floman
Omena Hotellit
Juha on hyperaktiivinen SEO-asiantuntija jolla on todistetut tekniset taidot ja luovat työtavat. Olimme todella vakuuttuneita tuloksista joita saimme hakukoneoptimoinnin projekteista joita Juha teki yrityksellemme.
Olli Maksimainen Crassman
Olli Maksimainen
Crasman
JOITAKIN ASIAKKAITAMME
Open Padel
Horisontti Media
Omenakauppa.com
Odeal
Raskone
Vaunula

LIITY UUTISKIRJEESEEMME

Tilaa uusimmat Supermarkkinoinnin artikkelit sähköpostiisi ja tehosta markkinointiasi.